Healing

Wat is een healing?

Met een healing kun je weer in balans komen als je dit niet bent. Je geeft jezelf als het ware een “oplaadmoment”.
Tijdens een healing stroomt de energie via mijn handen naar plekken in je lichaam die dit nodig hebben. Ik fungeer hierbij als het ware als “doorgeefluik”.
In contact met jouw ziel stroomt er veel liefde en Licht naar daar waar dat nodig is.
Alle gevoelens, emoties en gedachten mogen verwelkomd en erkent worden.
Je eigen helend vermogen wordt geactiveerd. Wees liefdevol naar jezelf toe en je heelt jezelf.
Ik begeleid je daar met veel respect, geduld en ervaring bij als ik mijn handen op je lichaam leg of boven je lichaam houd.

Het is niet altijd en vanzelfsprekend zo dat er genezing plaatsvind, maar het maakt je wel bewuster van wat er gebeurt, waarbij vaak diepgaande veranderingsprocessen plaatsvinden. En dat is dan al helend!

Wanneer?

Bij lichamelijke klachten: zoals (ernstige) vermoeidheid, spanningen, stress, hoofdpijn, een “zwaar lijf”, buikklachten, etc.
Bij psychische klachten: zoals stress, overspannenheid, niet in balans voelen, angsten, depressie, opgekropte emoties, moeite hebben met loslaten etc.
Bij mentale klachten: om meer in je energie te komen en je lijf meer te voelen, belemmerende overtuigingen te transformeren, etc.

Ik neem tijdens het geven van een healing mijn ervaring met verschillende Reiki-vormen en Engelen-energie mee.O.a. De Reiki-energievorm Gold Reiki die ik gebruik is zeer geschikt voor kinderen en volwassenen met angsten, ADHD en autisme.

 

Hoe werkt het?

Terwijl de energie stroomt, lig of zit je gemakkelijk op de behandelbank of een stoel, net wat jij prettig vind. Mijn handen leg ik op of houd ik boven verschillende plekken van je lichaam en de energie werkt met jou en de spirituele wereld samen. Hierbij vertrouw ik puur op mijn intuïtie en ervaring.
Een healing duurt ongeveer 45-60 minuten, waaronder een inleidend en afsluitend gesprek.
Naderhand is het belangrijk veel water te drinken om vrijgekomen afvalstoffen af te laten voeren.
Hoeveel behandelingen nodig zijn is moeilijk te zeggen. Kom je voor een moment van even opladen, dan is 1 of 2x voldoende.
Kom je voor een diepgaander proces en meerdere punten die om aandacht vragen, dan is het goed om een traject van 3 tot 5x te volgen.

Een healing kan goed gebruikt worden ter ondersteuning en aanvulling van andere vormen van hulpverlening. Vermeld bij je andere behandelaar altijd dat je aanvullend healingen krijgt. een healing is geen vervanging voor een medische behandeling.